Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

România intră în competiția mondială de gimnastică artistică cu DTB Pokal Junior Team Challenge

În această săptămână, Stuttgart devine centrul gimnasticii artistice, la 40 de ani de la organizarea primei Cupe DTB. În cadrul celei de-a 38-a ediții a acestei competiții tradiționale, România are ocazia să își arate talentul și să concureze alături de cele mai bune echipe din lume.

Junioarele noastre, Alexia Gabriela Vănoagă, Bianca Dinu, Crina Elena Tudor, Alexandra Florea și Anamaria Mihăescu, sunt gata să intre în competiție și să demonstreze tuturor că nu se lasă intimidante de atmosfera tensionată a competiției. Aceste fete au muncit din greu pentru a ajunge aici, iar acum sunt pregătite să ofere publicului un spectacol de excepție.

Antrenorii lor, Adela Popa, Ciprian Crețu și Sebastian Nemeș, sunt la fel de entuziasmați și își susțin elevii cu toată inima. Această competiție este o verificare importantă înainte de Campionatele Mondiale de juniori din Antalya, iar acești antrenori sunt hotărâți să își pregătească gimnastele cât mai bine pentru acea competiție importantă.

Puteți urmări performanțele fetele noastre și să le susțineți la DTB Pokal Junior Team Challenge, care va fi transmisă în direct pe https://www.enbw-dtbpokal.de/live/. Să ne bucurăm împreună de această oportunitate de a urmări performanțele lor și să le arătăm că suntem mândri de ele și de munca pe care au depus-o pentru a ajunge aici!