Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Gimnastica, sportul tradițional care aduce României cele mai mari rezultate

Astăzi, la Adunarea Generală Ordinară a Federației Române de Gimnastică, s-a subliniat importanța acestui sport pentru România și responsabilitatea tuturor în dezvoltarea sa.

Importanța gimnasticii pentru România și obiectivele federatiei până în 2032

Gimnastica a adus cele mai mari rezultate pentru România, iar pentru a continua pe această cale, avem nevoie de sportivi și echipe noi în toată țara. Cu încredere în rezultatele obținute în ultima perioadă, se pune în aplicare Strategia Națională pentru Sport, prin care gimnastica poate aduce din nou un număr mare de medalii la jocurile olimpice.

Cu aparatura nouă și un proiect pe termen lung, la Olimpiada din 2032 gimnastica poate reveni acolo unde a fost odată. Felicitări echipei de conducere a Federației Române de Gimnastică, antrenorilor și sportivilor pentru munca depusă și dedicarea lor în urmărirea performanței.

Felicitări federației, antrenorilor și sportivilor pentru munca depusă în vederea atingerii performanțelor de înaltă calitate.

Înaltul nivel de performanță este sprijinit și asigurat de Ministerul Sportului prin implementarea strategiei sportului și reformele sale în sport.

#GimnasticaRomânească #StrategiaSportului #ReformaÎnSport #Performanță #JocurileOlimpice #MinisterulSportului