Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Energia și talentul strălucesc la „Concursul Național de Gimnastică pentru Toți și Gimnastică Acrobatică”

La „Concursul Național de Gimnastică pentru Toți și Gimnastică Acrobatică” desfășurat la Pitești, mișcarea, antrenamentul și voia bună au fost în centrul atenției. Cei 233 de sportivi cu vârste cuprinse între 7 și 20 de ani au strălucit pe arena de gimnastică și au primit aplauze încurajatoare din partea publicului prezent.

Cluburile și școlile care au reprezentat cu mândrie România

Gimnaștii care au participat la concurs sunt legitimați la prestigioasele cluburi și școli precum Asociația Club Sportiv „Nicoleta Andrei”, Phoenix Gymnastics Târgoviște, Avenor College, Liceul Româno-Finlandez, CSS 2 București, ACS Academia de Gimnastică Laura Cristache, Black Sea Gym, Ru Apollo Râmnicu Vâlcea și Daciana Enache School Of Gymnastics. ACS „Nicoleta Andrei” este primul club care a făcut legitimări în gimnastică acrobatică, dovedindu-se un pionier în acest domeniu.

Categorii diverse pentru a evidenția talentul gimnaștilor

Competiția a fost organizată în mai multe categorii, astfel încât să evidențieze talentul și abilitățile gimnaștilor. S-au desfășurat competiții în grupuri de 2-5 persoane, grupuri de 6-10 persoane, grupuri de 11-24 persoane și grupuri de 24-50 persoane, la secțiunea de gimnastică pentru toți. De asemenea, s-au desfășurat competiții la nivel avansat pentru perechi și trio în gimnastica acrobatică.

O atmosferă plină de mișcare și pasiune pentru gimnastică

Atmosfera evenimentului a fost plină de energie și emoție, iar gimnaștii au demonstrat calități excepționale și abilități remarcabile. Concursul nu doar că a promovat spiritul competitiv, dar a și consolidat prietenii între participanți, care au împărtășit aceeași pasiune pentru gimnastică.

Felicitări tuturor gimnaștilor pentru eforturile extraordinare și pentru prestațiile lor impresionante la „Concursul Național de Gimnastică pentru Toți și Gimnastică Acrobatică” de la Pitești. Sunteți o adevărată sursă de inspirație pentru toți cei pasionați de gimnastică din România.

Hai să continuăm să ne bucurăm de mișcare, antrenament și performanță în gimnastică!