Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa de gimnastică artistică juniori pleacă spre Campionatele Mondiale din Antalya!

Echipa de gimnastică artistică juniori din România pornește spre Antalya pentru a concura la a doua ediție a Campionatelor Mondiale de Gimnastică Artistică pentru Juniori. Alexia Vănoagă, Crina Tudor, Alexandra Florea și Anamaria Mihăescu, împreună cu antrenorii, arbitra, team managerul și kinetoterapeutul, vor concura cu sportive din țări precum Grecia, Finlanda, Cipru, Cehia și Ecuador.

#gimnasticaartistica #CampionateMondialeJuniori #Antalya2023 #sport #echipaRomaniei

Echipa noastră va începe competiția la paralele în Subdiviziunea a 3-a, în aceeași subgrupă cu Grecia. Cu antrenamente intense și o pregătire temeinică, gimnastele noastre sunt pregătite să demonstreze abilitățile lor la cel mai înalt nivel și să lupte pentru medalii.

Programul competiției este unul intens, cu concurs de calificare și festivitate de premiere la echipe, finale individuale compuse și finale pe aparate. Toate subdiviziunile vor fi transmise live și vor fi urmărite de sute de mii de oameni din întreaga lume.

Îi urăm mult succes echipei noastre de gimnastică artistică juniori și suntem mândri să îi avem reprezentând România la Campionatele Mondiale! #gimnasticaartistica #CampionateMondialeJuniori #Antalya2023 #sport #echipaRomaniei