Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Victorie în numele lui Andrei Drăghici: Poloiștii de la Dinamo urcă pe locul 3 în clasamentul play-offului

Astăzi, poloiștii de la Dinamo au câștigat o victorie importantă în memoria fostului lor coleg, Andrei Drăghici. Echipa a jucat împotriva Rapid București în cadrul celui de-al doilea turneu al Superligii Suzuki (grupa 1-4) și a reușit să obțină un scor de 13-9, urcând astfel pe locul 3 în clasamentul play-offului.

#POLO #Dinamo #AndreiDraghici #memorie #sport

Victoria de astăzi nu a fost doar o performanță sportivă, ci și un omagiu adus unui om deosebit. Astăzi s-a împlinit un an de când Andrei Drăghici a suferit un stop cardio-respirator în timpul unui meci disputat chiar cu Rapid, în bazinul din Giulești. Poloiștii dinamoviști nu l-au uitat pe fostul lor coleg și au dorit să-i dedice această victorie.

Turneul s-a desfășurat la Oradea, orașul unde s-a născut Andrei și locul în care s-a format ca jucător de polo. În memoria lui, băieții de la Dinamo au jucat cu pasiune și determinare, arătând că sunt o echipă unită și puternică.

Această victorie este un simbol al puterii sportului de a uni oamenii și de a aduce amintiri frumoase laolaltă. Poloiștii de la Dinamo au demonstrat că sunt mai mult decât o echipă de jucători, ci o familie care se susține și care rămâne unită în momentele dificile.

În memoria lui Andrei Drăghici, această victorie este o dovadă a respectului, admirației și prieteniei pe care poloiștii dinamoviști i-au purtat fostului lor coleg. Așa cum au afirmat și ei, „Nu îl vom uita niciodată!”.

Să sperăm că această victorie va fi un început bun pentru restul competițiilor și că poloiștii de la Dinamo vor continua să impresioneze cu jocul lor pasionat și unit în spiritul lui Andrei Drăghici. #POLO #Dinamo #AndreiDraghici #memorie #sport