Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Victoria în lupta cu sine insuși: În inima Campionilor

Un val de entuziasm și de mândrie națională a acoperit Costineștiul între 21 și 25 iunie 2023, când Federația Română de Lupte a organizat finalele Campionatului Național Individual de Aptitudini Specifice și ale Campionatului Național Individual de Lupte pe Plajă pentru categoriile U13 și U15.

Una dintre cele mai strălucitoare stele ale competiției a fost Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, care a participat cu o delegație formată din 22 de sportivi și doi antrenori. Aceștia au reușit o performanță remarcabilă, obținând nu mai puțin de 10 medalii.

La Campionatul Național Individual de lupte pe plaja U10 și U13 – Aptitudini Specifice, Albert Ilinca, Sofia Filip, Oprea Nicolae și Petre Alessia au demonstrat că spiritul campionilor arde în ei, câștigând fiecare medalii de aur. Ei au fost urmați îndeaproape de Sofronovici Nicolae, Olaru Flavia și Sarah Dumitru, care și-au asigurat un loc pe podium cu medalii de bronz. Aceste realizări au contribuit la plasarea Clubului Sportiv Școlar Târgoviște pe primul loc la feminin și pe locul al treilea la masculin în clasamentul cluburilor.

La Campionatul Național Individual de Lupte pe Plaja U13 și U15, Rebeca Leancă și Narcis Maghiran au făcut clubul și țara mândre, devenind campioni naționali în categoriile lor. Nicolae Sofronovici s-a alăturat lor pe podium cu o medalie de bronz.

Aceste victorii nu sunt numai a unor sportivi excepționali, ci sunt și o dovadă a dedicării și pasiunii antrenorilor Georgiana Filip și Marin Filip. Ei au investit timp, energie și inimă în a dezvolta și a îndruma talentele acestor tineri.

Aceste rezultate extraordinare sunt o dovadă a puterii și a potențialului care zace în fiecare tânăr. Ele arată că, cu muncă asiduă, disciplină și un suflet de luptător, oricine poate ajunge la înălțimi strălucitoare.

Felicitări tuturor participanților la aceste campionate, mai ales sportivilor de la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște. Ei sunt adevărați eroi, nu doar pentru că au câștigat medalii, dar și pentru că au arătat lumii ce înseamnă să lupți cu inima și cu spiritul unui campion. Ei sunt inspirația noastră și ne amintesc că orice este posibil dacă suntem dispuși să luptăm pentru visele noastre.