Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Vanessa Nocaci și David Popa devin campioni la simplu în cadrul Circuitului Național FRT – Trofeul BTM by GS TennisClub Bistrița!

În cadrul Circuitului Național FRT, găzduit de GS TennisClub Bistrița, Vanessa Nocaci și David Popa au făcut spectacol pe terenul de tenis și au demonstrat încă o dată că sunt niște campioni adevărați. În finala de simplu la categoria 16 ani, Vanessa a dominat meciul și a reușit să câștige prin abandonul adversarei sale. Pe de altă parte, David Popa, principalul favorit al turneului, a avut o performanță impresionantă și a învins în finală cu scorul de 6-1, 6-1, demonstrându-și încă o dată calitățile de jucător de top.

#tenis #campioni #CircuitulNationalFRT #GS_TennisClubBistrita

Dar nu numai la proba de simplu s-au remarcat jucătorii talentați. La dublu, perechile au oferit un spectacol incendiar, iar câștigătorii probelor de dublu sunt perechile formate din Clara Adăscăliței/Bianca Manolache și David Popa/Matei Korkmaz. Iar de la clubul gazdă, Mihai Roșu-Mareș și Iustin Cuc au reușit să se claseze pe locul 2 la proba de dublu, făcând astfel o figură frumoasă în fața publicului local.

Aceste performanțe excepționale reprezintă o mândrie pentru tenisul românesc, iar jucătorii noștri sunt cu siguranță niște exemple de urmat pentru tinerii pasionați de acest sport. Felicitări Vanessa, David și tuturor celor care au făcut posibilă desfășurarea acestui turneu!

Vanessa Nocaci și David Popa devin campioni la simplu în cadrul Circuitului Național FRT - Trofeul BTM by GS TennisClub Bistrița!