Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Uniti pentru performanta: Adunarea Generala a Federației Române de Canotaj stabileste noi planuri pentru succesul in 2023

Imagini impresionante au fost surprinse la Rin Hotel Central din București, unde a avut loc Adunarea Generală anuală a Federației Române de Canotaj, sub președinția legendei canotajului românesc, Elisabeta Lipă. Atmosfera a fost una plină de energie pozitivă, optimism și dorință de a face lucruri mari.

La eveniment au participat antrenori, reprezentanți ai structurilor teritoriale, președinți de cluburi, reprezentanți ai Federației și ai Comitetului Executiv, iar discuțiile au vizat realizările Federației din anul 2022, precum și planurile și proiectele pentru anul în curs.

Sub conducerea echipei de lideri experimentați și dedicati, Federația Română de Canotaj se pregătește să aducă canotajul la un nivel superior în România, să încurajeze tinerii și să dezvolte această frumoasă disciplină sportivă pe plan local, național și internațional. Fiecare efort și fiecare realizare a Federației sunt dovada angajamentului pentru promovarea sportului și a valorilor sale.

Este cu siguranță un an cu perspective promițătoare pentru Federația Română de Canotaj și suntem nerăbdători să vedem cum vor continua să crească și să se dezvolte acești sportivi de excepție.