Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Unitate și determinare: Luptătorii României se pregătesc să strălucească la Ranking Series – Kyrgyzstan

Astăzi, în Bishkek, are loc al treilea Turneu Ranking Series, unde trei luptători de elită din Lotul de Lupte Greco-Romane al României vor intra în arenă. Această competiție, care reunește peste 400 de luptători din 32 de țări, este un pas important înaintea Campionatelor Mondiale din toamnă. Sunt mândri să reprezinte România și să lupte pentru glorie.

Trei reprezentanți de elită din Lotul de Lupte Greco-Romane al României intră în competiția de la Bishkek

Luptătorii care vor purta cu mândrie culorile noastre sunt Răzvan Arnăut (60 kg), Mihai Mihuț (67 kg) și Alin Alexuc (130 kg). Acești bravi sportivi sunt pregătiți să facă față provocărilor și să demonstreze calitățile lor extraordinare.

Toate gândurile și urările noastre de succes merg către luptătorii noștri

Cu sufletul la gură, le transmitem toate urările noastre de succes. Ne dorim să-și depășească limitele, să-și folosească tehnica și forța pentru a obține performanțe remarcabile și să cucerească podiumul.

Hai, România! Echipați cu voință și curaj, suntem alături de voi în această luptă. Fie ca pasiunea voastră să vă călăuzească și să vă aducă rezultatele pe care le meritați. Împreună, suntem o forță imbatabilă!