Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Un pas mare în dansul internațional

Radu Raul Gabriel și Usvat Ioana se clasează pe locul 1, iar Furnica David Ștefan și Melnic Sophie ocupă locul 2 în finala Junior II Standard DSE Children Grand Prix desfășurată la Zagreb, Croația.

Performanța remarcabilă a campionilor

Radu Raul Gabriel și Usvat Ioana au demonstrat talent, grandoare și pasiune pentru dansul standard în competiția internațională. Cu un dans impecabil, au cucerit inimile juriului și au urcat pe treapta cea mai înaltă a podiumului.

Excelența dansatorilor talentați

Furnica David Ștefan și Melnic Sophie au fost de asemenea remarcați pentru abilitățile lor extraordinare în dansul standard. Performanța lor remarcabilă și pasiunea pentru dans i-au adus pe locul 2 în această competiție de prestigiu.

O prezență de succes la nivel internațional

Echipa României a demonstrat din nou că are talente remarcabile în dansul standard. Participarea în finala Junior II Standard DSE Children Grand Prix este o confirmare a muncii lor asidue și a devotamentului față de arta dansului.

Radu Raul Gabriel, Usvat Ioana, Furnica David Ștefan și Melnic Sophie merită toate felicitările pentru reușita lor remarcabilă. Efortul și dedicarea lor au fost răsplătite cu rezultate uluitoare, demonstrând că perseverența și pasiunea sunt cheile succesului.

Mândri de România

Aceste performanțe excepționale aduc onoare țării noastre. Dansatorii noștri talentați reprezintă cu demnitate România în competițiile internaționale și ne umplu de mândrie și bucurie.