Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Un parcurs remarcabil în tenisul de masă la WTT Youth Contender

În lumea palpitantă a tenisului de masă, talentul și dedicarea ne încântă mereu prin performanțe excepționale. De data aceasta, a venit momentul să celebrăm reușita Ioanei Singerzan, sportiva CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, care a obținut locul III la prestigiosul WTT Youth Contender, desfășurat în Platja D’aro, Spania.

Povestea ei în competiție a început cu încredere și determinare, învingând-o pe Mariana Santa din Portugalia în meciul din grupă și ocupând locul 2 după înfrângerea suferită în fața talentatei jucătoare chineze Zhu Ziy. Ajunsă pe tabloul principal, Ioana a continuat să impresioneze, învingând adversari redutabili.

Prima rundă a adus o victorie memorabilă în fața reprezentantei Chinei, Wang Yiduo, scor 3-2. În turul doi, Ioana a înfruntat-o pe compatrioata ei Bianca Mei-Roșu, dominând partida cu un scor clar, 3-0. A urmat sfertul de finală, unde Ioana a avut un meci dificil împotriva Liu Ru-Yun din China Taipei, reușind să se impună cu un scor strâns, 3-2. Performanța ei remarcabilă a continuat până în semifinale, unde a fost eliminată de către Ma Xiaohui din China, într-un meci în care ambele sportive au luptat cu pasiune, dar adversara a ieșit învingătoare cu scorul de 3-1.

După finalizarea competiției, Ioana Singerzan a împărtășit cu noi bucuria sa și a transmis un mesaj plin de recunoștință și determinare. Ea a declarat: „Mă bucur foarte mult pentru acest rezultat și mai ales pentru că am reușit să înving pentru prima oară o jucătoare din China. Sper să continui evoluțiile bune și în Bulgaria, la WTT Youth Panagyurishte din perioada 19-21 mai. Mulțumesc tuturor pentru susținere!”

Performanța Ioanei Singerzan la WTT Youth Contender este o mărturie a talentului și ambiției sale.