Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Un debut promițător în lumea boxului pentru Radu Marian

🥊 La doar un an de când a devenit junior, pugilistul Radu Marian, aflat în categoria de greutate de 48 de kilograme, a reușit un debut impresionant într-o competiție oficială de prestigiu, Cupa României la Box Juniori Masculin, desfășurată în aceste zile la Sala de Sport Grădinari – Iași.

👊 Radu Marian și-a adjudecat victoria marți, prin decizia unanimă a arbitrilor, în meciul împotriva lui Șchiopu Denis Andrei, sportiv legitimat la CSȘ Hunedoara. Joi, în sferturile de finală ale Cupei României, talentatul boxer pregătit de antrenorul Ronaldo Pavel va urca în ring pentru a se confrunta cu Boncu Nicholas Ștefan, reprezentantul CSM Iași.

🏆 Cupa României la Box Juniori Masculin, organizată de CSM Iași și Federația Română de Box, adună la start 13 categorii de greutate, inclusiv cele de 44-46 kg, 48 kg, 50 kg, 52 kg, 54 kg, 57 kg, 60 kg, 63 kg, 66 kg, 70 kg, 75 kg, 80 kg și +80 kg.

🥊 Sub îndrumarea antrenorilor Mihai Stavri și Ronaldo Pavel, Clubul Rapid este reprezentat de șapte pugiliști în această competiție de anvergură, fiecare dintre ei pregătit pentru a face față provocărilor ringului.

Felicitări lui Radu Marian pentru debutul său impresionant și mult succes în continuare în drumul său în lumea boxului! Ne mândrim cu tine! 💪