Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Trei medalii de aur și bronz pentru Clubul Sportiv Școlar Târgoviște

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște a reușit să obțină trei medalii la Cupa României U15, competiție desfășurată în perioada 1-2 aprilie 2023, la Piatra Neamț. #luptelibere #performanta #medalii #CSS #antrenori

Performanțele extraordinare ale sportivilor au fost cu adevărat remarcabile și au reprezentat o mândrie pentru întreaga comunitate sportivă din Târgoviște.

Narcis Maghiran a obținut medalia de aur la categoria de 62 de kilograme, prin intermediul unor evoluții fantastice și a unei tehnici impresionante. Rebeca Leanca și Alexandra Girescu au reușit să obțină, de asemenea, medalii la categoria de 46 kg, respectiv 36 kg, cu evoluții remarcabile și un spirit de luptă inegalabil.

Antrenorii Filip Georgiana și Filip Marin, artizanii succesului

Aceste rezultate impresionante sunt o dovadă clară a faptului că lupta liberă este o disciplină care se dezvoltă în mod constant în Târgoviște, iar efortul, perseverența și talentul sportivilor sunt recunoscuți și apreciați la nivel național. Această performanță extraordinară este și rezultatul muncii susținute de către profesorii antrenori Filip Georgiana și Filip Marin, care au reușit să inspire și să motiveze tinerii sportivi să dea tot ce au mai bun pe tatami.

Felicitările noastre merge către sportivii de la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, care prin performanțele lor au adus onoare și prestigiu pentru orașul nostru. Îi încurajăm să continue cu aceeași pasiune și determinare și să aducă și mai multe medalii pentru Târgoviște în viitor.

Mâine, echipa Clubului Sportiv Școlar Târgoviște va lupta din nou în cadrul competiției pe echipe, și cu siguranță, vom fi alături de ei, cu inima deschisă și cu sufletul plin de mândrie.
Etichete:lupte libere, medalii, performanță, antrenori, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște

Trei medalii de aur și bronz pentru Clubul Sportiv Școlar Târgoviște