Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Tigrii lui Robert Roată – Invincibili în drumul către Turneul Final J2

Cu o determinare de fier și un joc impresionant, echipa de handbal masculin a CSM București s-a calificat la Turneul Final J2 fără să cunoască gustul înfrângerii! Este o realizare remarcabilă și un tribut adus muncii lor asidue și pasiunii pentru acest sport extraordinar!

Tigrii câștigă toate meciurile din Grupa Valoare

Ultimul meci din Grupa Valoare împotriva echipei CSM Constanța a fost un adevărat festin al handbalului, în care Tigrii au dominat terenul și au obținut o victorie zdrobitoare, scor 43:30 (23:15). Performanța lor impecabilă în această etapă a fost recompensată cu maximum de puncte, demonstrând astfel că sunt adevărate forțe în lumea handbalului!

Ambasadori ai spiritului de echipă

Felicitări, copii! Sunteți adevărați eroi și ambasadori ai spiritului de echipă și al jocului fair-play. Performanțele voastre sunt un exemplu pentru toți tinerii sportivi care visează să atingă culmile succesului în handbal. Ați demonstrat că cu efort, determinare și o pasiune neînfricată, se pot atinge obiectivele cele mai înalte!

Vă încurajăm să continuați să vă dezvoltați abilitățile, să rămâneți uniți ca o echipă puternică și să aduceți bucurie și mândrie în inimile noastre. Cu fiecare meci, sunteți modele pentru alții și inspirația noastră în căutarea excelenței!

Felicitări, Tigrii! Mergeți mai departe și aduceți acasă trofeul! Vă susținem din toată inima și suntem mândri să fim alături de voi în această călătorie extraordinară în lumea handbalului!