Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Succes și recunoaștere la Turneul Final al Campionatului Național U17 feminin

La Sala Sporturilor „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe s-a desfășurat cu succes Turneul Final al Campionatului Național U17 feminin, evenimentul sportiv care a adunat cele mai talentate echipe de baschet. Competiția s-a încheiat cu emoție și bucurie, iar pe podium s-au situat echipele Dan Dacian București, CSM Ploiești și Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, demonstrându-și calitățile și determinarea în teren.

Premii speciale pentru performanțe individuale remarcabile

Festivitatea de premiere din finalul competiției a adus în prim-plan și premii individuale speciale, acordate jucătoarelor care s-au remarcat prin performanțe remarcabile pe parcursul turneului. Iată câteva dintre aceste distincții:

Talentul și perspectiva jucătoarelor de top din echipa ideală a turneului

MVP (Cel mai valoros jucător): Ilinca Belegante (Dan Dacian București) – talentul și contribuția sa au fost deosebite, aducând un plus de valoare echipei sale.

Cel mai multe puncte înscrise: Lana Mikes (Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe) – abilitatea sa de a marca și contribuția sa ofensivă au impresionat pe toată durata competiției.

Cele mai multe recuperări: Ana Ples (NBS Cluj-Napoca) – datorită spiritului ei de luptă și abilităților defensive, Ana a reușit să recupereze mingi importante pentru echipa sa.

Cele mai multe pase decisive: Sofia Lăpustea (NBS Cluj-Napoca) – Sofia a demonstrat o viziune excelentă asupra jocului și a oferit numeroase pase decisive, contribuind la reușitele echipei sale.

Cea mai de perspectivă jucătoare: Sofia Lăpustea (NBS Cluj-Napoca) – prin talentele și potențialul său, Sofia este considerată una dintre cele mai promițătoare jucătoare ale competiției.

Podiumul competiției

De asemenea, a fost desemnată și echipa ideală a turneului, în care au fost incluse jucătoarele care au strălucit în timpul competiției. Aceasta este compusă din Ioana Savu Istrătescu (CSM Ploiești), Ștefania Constantinescu (Olimpia București), Iinca Belegante (Dan Dacian București), Agnes Zane (CSM Ploiești) și Silvia Pop (NBS Cluj-Napoca), care au demonstrat abilități excepționale și contribuții semnificative în jocul lor.

Acest turneu final al Campionatului Național U17 feminin a fost o platformă pentru tinerele baschetbaliste talentate să-și arate aptitudinile și să obțină recunoașterea meritată. Felicitări tuturor echipelor și jucătoarelor implicate pentru eforturile și performanțele lor remarcabile!