Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Steaua București domină turneul al doilea din play-off-ul Superligii Naționale Suzuki cu victorii categorice împotriva Rapidului și Dinamo

Steaua București a impresionat din nou în play-off-ul Superligii Naționale Suzuki, dominând turneul al doilea din grupa A cu două victorii categorice împotriva Rapidului și Dinamo. Echipa noastră a arătat un joc de înaltă clasă, demonstrând încă o dată de ce este campioana României.

#campioaneledinapa #Steauasuntemnoi #aicieSteaua #spiritdelupta #SuperligaNationaleSuzuki

În prima partidă contra Rapidului, Steaua a reușit o victorie solidă, scor 16-11, datorită golurilor impresionante marcate de Nebosa Vuskovic, Lucas Matei, Victor Antipa, Nicolae Oanță, Vlad Georgescu, Tudor Fulea, Andrei Neamțu și Nikola Moskov. În următoarea zi, Steaua a continuat să domine, învingând Dinamo cu un scor zdrobitor de 16-6, cu goluri semnate de Fulea, Moskov, Francesco Iudean, Vuskovic, Georgescu, Neamțu, Oanță și Dmitri Goanță.

Steaua București este lider detașat în Superligă și este clară favorită să câștige un nou titlu. Echipa noastră a demonstrat încă o dată că este cea mai puternică din România și că are un spirit de luptă impresionant. În continuare, Steaua se va confrunta cu CSM Oradea într-un derby incendiar, în ultima partidă a turneului al doilea din play-off-ul Superligii Naționale Suzuki.