Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Sofia și Ștefan Robert, remarcați în Selecția Națională U12!

Sofia Tutunaru și Ștefan Robert Szabo, campioni în devenire

Sofia Tutunaru și Ștefan Robert Szabo au demonstrat încă o dată că talentul și determinarea pot duce la victorie în tenis. Selecția Națională U12, desfășurată la Centrul Național de Tenis între 24 și 28 aprilie 2023, a fost un prilej excelent pentru a celebra și promova talentele emergente ale tenisului românesc.

#SelecțiaNaționalăU12 #TenisRomanesc #SofiaTutunaru #ȘtefanRobertSzabo #TineriTalenti #ViitorStralucit

Meciurile pasionante și emoțiile puternice au fost la ordinea zilei în competiția dedicată tinerelor speranțe din tenis. La fete, Sofia Tutunaru, reprezentanta LPS Mircea Eliade București, și-a câștigat dreptul de a fi numită campioană după ce a învins-o în finală pe Sonia Maria Hirsu de la ACS Florin Mergea, cu scorul de 6-3, 6-1. Maria Sophia Bajdechi, de la CS Dinamo București, a completat podiumul, ocupând locul al treilea.

Competiția Selecția Națională U12: un prilej de a descoperi talentele viitorului tenisului românesc

Ștefan Robert Szabo, de la CSM Timișoara, a fost cel care a ridicat trofeul la băieți, după ce l-a învins pe Robin Ivan, de la Daimon Sport Club, într-o finală tensionată și spectaculoasă, cu scorul de 6-3, 6-3. Călin Munteanu, reprezentantul CSM Unirea Slobozia, a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului, demonstrând și el un joc solid și inspirat.

Aceste rezultate remarcabile ale Sofiei și lui Ștefan Robert în Selecția Națională U12 arată că România are un viitor promițător în tenis, grație muncii asidue și dedicației acestor tineri sportivi și a antrenorilor care îi pregătesc pentru a cuceri lumea tenisului.

Munca și dedicarea, ingredientele succesului pentru tinerii sportivi

Trebuie să recunoaștem și să apreciem munca neobosită a tuturor celor implicați în organizarea și susținerea acestei competiții de talie națională. Aceste evenimente sunt esențiale pentru a motiva și inspira generațiile viitoare de jucători de tenis să viseze și să muncească pentru a-și atinge obiectivele.

Felicitări, Sofia și Ștefan Robert, și mult succes în continuarea carierei lor! Cu astfel de talente, viitorul tenisului românesc pare strălucit și plin de promisiuni.