Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Seica Adrian cucerește argintul la Turneul Internațional „Baracsi Imre” de la Budapesta în luptele greco-romane

Clubul Greco-Roman Wrestling Oradea are motive de mândrie, după ce luptătorul Seica Adrian a obținut medalia de argint la Turneul Internațional „Baracsi Imre”, desfășurat la Budapesta pe 29 aprilie. Seica, care a câștigat anterior medalia de bronz la Cupa României U15, a concurat în cadrul categoriei 57 Kg U15 și a ajuns în finală fără să cedeze niciun punct adversarilor.

Pe lângă Seica Adrian, au mai participat la concurs sportivii Pelean Andrei și Biris Nicolas, care, deși nu au reușit să urce pe podium, au avut o prestație onorabilă în competiție. Cei trei sportivi se antrenează la Oradea, sub coordonarea maestrului Ștefan Rusu și a lui Toia Vlad.

Această realizare deosebită evidențiază rezultatele muncii asidue și a dedicării atât din partea sportivilor, cât și a antrenorilor și coordonatorilor. Felicitări, Adrian, și succes în continuare tuturor luptătorilor de la Greco-Roman Wrestling Oradea!

#GrecoRomanWrestlingOradea #SeicaAdrian #Argint #TurneuInternational #BaracsiImre #Budapesta #LupteGrecoRomane #Mândrie #Dedicare #Antrenament