Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Secția de atletism CSO Voluntari, plină de speranță și talent în pregătirea pentru Campionatul Național

Secția de atletism a Clubului Sportiv Olimpic Voluntari continuă să impresioneze prin diversificarea probelor atletice și a rezultatelor obținute de tinerii săi sportivi talentați. Ambiția, determinarea și munca asiduă a acestor copii reprezintă o sursă de inspirație și speranță pentru întreaga comunitate sportivă.

Atletismul este un sport complex, iar sportivii CSO Voluntari nu s-au mulțumit cu performanțe într-un singur domeniu. Au început să obțină rezultate remarcabile în probe precum săritura cu prăjina, săritura în lungime, probele de garduri sau probele de 200 și 400 de metri.

În acest context, un exemplu de succes este Ștefania, sportiva antrenată de Mădălina Zaharia, care a obținut titlul de vicecampioană națională la categoria copii în 2022, la proba de aruncare a suliței. Următorul obiectiv al tinerei atlete este participarea la Campionatul Național din luna mai 2023, unde își propune să continue pe drumul performanței.

Acest parcurs ascendent al secției de atletism CSO Voluntari este un exemplu de perseverență și motivație pentru toți cei care își doresc să se implice în sport și să-și depășească limitele. Succesele acestor tineri sportivi nu ar fi fost posibile fără susținerea și implicarea antrenorilor, a părinților și a întregii comunități locale.

Le mulțumim pentru că ne oferă momente de bucurie și speranță, reamintindu-ne că sportul este o sursă inepuizabilă de dezvoltare personală, socială și profesională. Prin rezultatele lor, acești copii talentați și muncitori demonstrează că eforturile și sacrificiile pot fi răsplătite în cele din urmă.

Îi felicităm pe toți sportivii CSO Voluntari pentru rezultatele obținute până acum și le urăm mult succes în următoarea provocare! Să ne ținem pumnii strânși pentru Ștefania și să sperăm că va obține performanțe extraordinare la Campionatul Național din luna mai 2023!

#CSOV #Atletism #CredemÎnSport

Secția de atletism CSO Voluntari, plină de speranță și talent în pregătirea pentru Campionatul Național