Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Sara Sitar și Alessia Mînzat – campioane la dublu la Turneul Internațional Under 12 Maglie

Un joc de echipă impecabil, determinare și perseverență

Sara Sitar și Alessia Mînzat au dat o lecție de tenis la ediția cu numărul 20 a Turneului Internațional Under 12 Maglie – Trofeo Maglio din Italia, adjudecându-și trofeul la dublu. Cele două jucătoare din România au impresionat pe toată lumea cu jocul lor de echipă, învingând reprezentantele gazdelor, Olivia Serena Conticello / Carolina Pacini, în finală cu un dublu 6-0.

A fost o performanță notabilă, având în vedere că turneul a atras sportive de top din întreaga lume, iar competiția a durat o săptămână întreagă. Sara și Alessia au trecut cu brio prin toate etapele și au eliminat echipe formate din sportive tot din Italia înainte de finală.

O victorie care inspiră tinerii sportivi din România să-și urmeze visurile

Cele două fete au arătat un joc de înaltă clasă, plin de determinare și perseverență. Abilitatea lor de a lucra împreună și de a-și îmbunătăți constant performanța a fost evidentă în toate meciurile pe care le-au jucat. În plus, victoria lor a fost o dovadă a muncii lor asidue și a antrenamentelor grele, făcute cu pasiune și dedicație.

Această victorie ar trebui să inspire toți tinerii sportivi din România să-și urmeze visurile și să-și depășească limitele. Sara și Alessia ne-au demonstrat că, cu efort și determinare, se pot obține realizări remarcabile în sport. Felicitări, campioanelor!