Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Șahul devine un sport accesibil pentru copiii din Râșnov

Șahul este un sport care dezvoltă abilități cognitive deosebite, cum ar fi gândirea strategică și luarea deciziilor rapide și precise. Este o încântare să vezi cât de mult se extinde acest sport în întreaga țară, datorită inițiativei unor comunități dedicate și pasionate.

#FRSah #SahulEsteSport #EducatieSportiva #MinteaSanatoasaInCorpSanatos #ComunitateaSahista #InitiativeLocale

Primăria Râșnov și Consiliul Local Râșnov au pus mare preț pe importanța educației sportive și mentale a tinerilor din zonă și au deschis o secție de șah în cadrul clubului C.S. Olimpic Cetate Râșnov. În prezent, copiii din Râșnov au posibilitatea să practice șahul gratuit, iar acest lucru reprezintă o oportunitate excelentă de a dezvolta abilități cognitive deosebite.

Eforturile autorităților locale fac șahul mai accesibil pentru copiii din Râșnov

La întâlnirea organizată cu acest prilej, membrii FRȘah au apreciat eforturile depuse de autoritățile locale din Râșnov și au fost prezenți pentru a marca importanța acestui eveniment. Marele maestru Ciprian Nanu, membru al Consiliului Director al FRȘah, a fost prezent la eveniment, împreună cu Nicolae Dogaru – Președintele CS Olimpic Cetate Râșnov, Liviu Butnariu – primarul orașului Râșnov, Cornel Uscoi – antrenorul secției de șah și Horia Motrescu – consilier local.

Șahul devine o opțiune sportivă gratuită pentru copiii din zonă

Cu astfel de inițiative dedicate și pasionate, suntem convinși că șahul va deveni din ce în ce mai popular în întreaga țară și că va fi practicat de tot mai mulți copii și adulți. Este o veste excelentă și o oportunitate pentru dezvoltarea personală și sportivă a celor care îl practică.

Șahul devine un sport accesibil pentru copiii din Râșnov