Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Roxana Amina Capezan a cucerit aurul European la București

Cu o performanță excepțională, Roxana Amina Capezan a cucerit aurul European la București, aducând bucurie și mândrie întregii țări. Printr-o finală de neuitat, Roxana a învins-o pe adversara ei, Birgul Soltanova, și a făcut ca imnul României să răsune cu mândrie în sala Polivalentă.
Cu o determinare și o dorință de neclintit, Roxana a arătat lumii întregi că nimic nu poate sta în calea pasiunii și a devotamentului pentru sportul pe care îl iubește. Efortul depus și sacrificiile făcute au dat roade, iar performanța ei a ridicat în picioare întreaga sală, demonstrând că visurile pot deveni realitate prin munca și dedicarea susținute.
Felicitări, Roxana! Ești o adevărată campioană și o sursă de inspirație pentru toți tinerii din România. Mulțumiri speciale antrenorilor Nikolay Stoyanov, Adina Popescu, Filip Marin și tuturor celor care au contribuit la pregătirea ta, demonstrând încă o dată că în spatele fiecărei performanțe remarcabile se află o echipă puternică și dedicată. Prin astfel de rezultate de excepție, România scrie istorie în lumea sportului și se poziționează pe locul trei pe Națiuni, cu 128 de puncte. Felicitări întregii echipe pentru performanța excepțională!