Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

România strălucește la ESSF Combat Games

În perioada 29 mai – 3 iunie 2023, sportivii români, reprezentându-și țara cu mândrie, au luat parte la acest eveniment sportiv impresionant organizat de ESSF în parteneriat cu primăria orașului Belgrad. Peste 3000 de elevi din clasele 0-XII, înscrși în anul școlar 2022-2023 și practicând discipline precum judo, lupte, karate (stilurile Fudokan, Shotokan, GojuRyu, ShitoRyu și WadoRyu), sambo, taekwondo și karate Kyokushinkay, au venit să demonstreze abilitățile lor și să se întreacă pentru un loc pe podium.

Delegația României, întruchiparea spiritului sportiv și al determinării

Delegația României, alcătuită din 300 de persoane pline de determinare și pasiune, se pregătește să-și arate potențialul în fața altor elevi sportivi din Europa. Această competiție este un prilej de a demonstra curajul, spiritul de echipă și perseverența de care sportivii noștri dau dovadă.

Judo Feminin – Realizări excepționale pe tatami

În a doua zi de competiție, sportivii noștri au obținut rezultate de excepție, urcând pe podium și aducându-ne mândrie și bucurie. În cadrul categoriei Judo Feminin, Cristea Alexia a obținut medalia de bronz la categoria de greutate 44 kg, alături de Drobota Rebeca și Andrei Sabina, care au obținut și ele medalii de bronz la categoria de greutate 52 kg. De asemenea, Mironeanu Cristina a impresionat și a ocupat locul al doilea la categoria de greutate 57 kg, iar Mihai Izabel a obținut medalia de bronz la categoria de greutate 70 kg. Performanțele lor remarcabile demonstrează abilitățile lor tehnice și determinarea de care dau dovadă în acest sport.

Judo Masculin – Performanțe remarcabile

În cadrul categoriei Judo Masculin, Badiceanu Bebe și Cernat Andrei au obținut victorii impresionante, ocupând primul loc la categoriile de greutate 66 kg și, respectiv, 73 kg. Molea Eduard s-a clasat pe poziția a doua la categoria de greutate 81 kg, iar Buta Denis a obținut locul V la categoria de greutate 90 kg. Dar triumful absolut a venit odată cu Tugui David, care a cucerit locul întâi la categoria de greutate +90 kg, aducându-ne o medalie de aur strălucitoare.

Felicitări tuturor sportivilor români pentru eforturile lor incredibile și pentru rezultatele obținute până acum! Sunteți modele de inspirație pentru întreaga țară și ne faceți mândri să fim români. Continuați să dați tot ce aveți mai bun pe tatami și să străluciți în fiecare mișcare.