Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

România se pregătește să facă istorie în competiția mondială de polo

Un moment istoric se pregătește să fie scris în lumea poloului românesc. Lotul național de seniori pornește într-o călătorie plină de speranță și determinare către Los Angeles, unde va avea loc prestigioasa Cupă Mondială. Echipa noastră este pregătită să lupte pentru a aduce onoarea și recunoașterea pe plan internațional.

Înfruntând marile puteri ale poloului

Echipa națională de polo a României este hotărâtă să-și pună amprenta în istoria competițiilor mondiale. Împreună cu cele mai mari puteri din lumea poloului – Italia, Spania, Germania, Grecia, SUA, Ungaria și Serbia – România se pregătește să își demonstreze valoarea și să se ridice la nivelul competiției. Echipa noastră este plină de talent, voință și determinare, fiind gata să înfrunte orice provocare.

România va debuta împotriva Italiei la ora 1:00 am (ora României) pe data de 1 iulie.

Cu emoții și nerăbdare, privim spre debutul echipei noastre în Cupa Mondială, într-un meci incendiar împotriva Italiei. Cu sufletele noastre unite și cu suportul nostru necondiționat, suntem siguri că jucătorii noștri vor da totul pe teren pentru a obține victoria. Fiecare moment al competiției va fi un prilej de mândrie și de susținere pentru echipa noastră. Hai România!