Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

România la Campionatul European de Beach Handball Euro 2023

Cu sufletul plin de pasiune și dorința de a câștiga, echipele naționale de beach handball ale României se pregătesc pentru un nou capitol în cadrul Campionatului European EHF Beach Handball Euro 2023. În frumoasa localitate Nazare din Portugalia, jucătorii noștri își propun să se ridice la înălțimea așteptărilor și să se impună în fiecare meci.

Ghidați de antrenori valoroși, în căutarea victoriei

Băieții vor avea drept călăuze pe Mihai Rohozneanu și Ionuț Deli-Iorga, antrenori cu experiență și încredere în potențialul echipei. Prima bătălie va avea loc miercuri, de la ora 15:00, în întâlnirea cu Danemarca, urmată de confruntarea cu Germania, de la ora 19:00, în aceeași zi. Joi, de la ora 13:00, vor disputa ultimul meci din grupă împotriva Elveției.

Fetele, conduse de Adrian Georgescu și Roxana Jelescu, vor lupta cu dăruire și determinare. Ele se vor întâlni miercuri, de la ora 13:00, cu Polonia, urmată de duelul cu Spania, de la ora 17:00. Ultima bătălie va avea loc joi, de la ora 15:00, când vor juca împotriva Croației.

Uniți și pregătiți să își reprezinte țara

Cu sprijinul antrenorilor CS Medgidia, Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga, și cu participarea jucătorilor noștri talentați, precum Alexandru Horneț, Ștefan Moroșanu și Andrei Mureșanu, România va da totul pe teren pentru a cuceri succesul în această competiție europeană.

În căutarea calificării în etapele superioare

Obiectivul este clar – a merge dincolo de grupe și a continua lupta în competiție. Primele două echipe clasate din fiecare grupă vor avea o șansă de a avansa în etapele ulterioare, iar România se va strădui să fie printre privilegiatele care vor merge mai departe.

Cu entuziasm și susținerea noastră, în culorile tricolore, echipa națională de beach handball își va face simțită prezența pe teren. Îi încurajăm și le transmitem gânduri bune, urându-le succes în fiecare moment al competiției.