Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

România este reprezentată de 6 alteți steliști în delegația pentru Jocurile Europene

România va fi bine reprezentată la Jocurile Europene din 2023, având în delegație șase sportivi de excepție. Claudia Bobocea (800m, 1500m), Bianca Ghelber (aruncarea ciocanului), Daniela Stanciu (săritura în înălțime), Alina Rotaru-Kottmann (săritura în lungime), Alin Firfirică (aruncarea discului) și Răzvan Grecu (triplusalt) vor îmbrăca tricolorul și vor lupta pentru onoarea României.

Competiție de prestigiu în Polonia

Jocurile Europene din Cracovia Malopolska 2023 nu sunt doar o competiție obișnuită, ci au statutul de Campionate Europene pe Echipe, aducând laolaltă cele trei divizii ale atletismului continental. România, parte a Diviziei a II-a, va munci din greu pentru a se impune și a accede în prima ligă valorică a atletismului european. Este o oportunitate unică de a demonstra talentul și determinarea noastră în fața celor mai buni atleți europeni.

România luptă pentru promovarea în prima ligă valorică a atletismului european

România se pregătește să facă istorie în atletismul european, având obiectivul de a promova în prima ligă valorică. Jocurile Europene din Cracovia Malopolska 2023 vor aduce împreună 48 de țări și peste 2000 de sportivi, care vor concura în 37 de probe. Este un moment de mândrie pentru atleții noștri, iar ei sunt dornici să demonstreze că pot face față provocărilor și să aducă glorie țării noastre.

Silesia Stadium, gazda competițiilor atletice de top în perioada 20-25 iunie

Silesia Stadium din Chorzow va fi martorul performanțelor extraordinare ale atleților din întreaga Europă în perioada 20-25 iunie. Acest stadion impresionant va găzdui întrecerile atletice, oferind un cadru perfect pentru desfășurarea competiției. Este un moment de încântare și emoție pentru sportivii noștri, care sunt hotărâți să dea totul pe teren și să aducă acasă medalii și amintiri de neuitat.