Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

România continuă seria victoriilor la Campionatul European de Polo U15

Echipa națională U15 de polo feminin a României continuă să strălucească la Campionatul European din Zagreb. În cel de-al doilea meci al competiției, fetele antrenate de Nenciu Berttini și Adrian Stoicuț au obținut o victorie impresionantă în fața Cehiei, cu scorul de 9 – 6. Acesta este al treilea succes consecutiv pentru echipa noastră la turneu.

Jocul remarcabil și bucuria de a juca

Fetele noastre au demonstrat o determinare incredibilă și o bucurie de a juca pe teren. Cu fiecare atac și fiecare apărare, au arătat pasiunea și devotamentul pentru sportul lor. Antrenate de Nenciu Berttini și Adrian Stoicuț, au format o echipă unită și au reușit să controleze jocul, obținând o victorie importantă împotriva Cehiei.

Felicitările noastre se îndreaptă către fiecare jucătoare din echipă pentru efortul și dedicarea lor. Suntem mândri de voi și de modul în care reprezentați țara noastră pe plan internațional. Continuați să luptați pentru fiecare minge și să jucați cu pasiune și determinare.

Suntem alături de voi

Vrem să le transmitem întregii echipe că suntem alături de ele în această călătorie extraordinară. Vă susținem necondiționat și suntem convinși că veți continua să ne aduceți bucurie și să faceți țara noastră mândră de performanțele voastre.