Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

România a dat lovitura la Campionatul European Seniori U23 de la București, unde a strălucit cu șase medalii câștigate, două aur, un argint și trei bronz!

🎉 România a dat lovitura la Campionatul European Seniori U23 de la București, unde a strălucit cu șase medalii câștigate, două aur, un argint și trei bronz! 🏅

Luptătorii români au dat tot ce au avut mai bun și s-au aflat mereu pe podium, demonstrând că sunt cu adevărat cei mai buni din Europa la lupte feminine. Eroul competiției a fost Mihai Denis, care a câștigat aurul în categoria sa de 55 kg la Lupte Greco-Romane și a dus imnul României pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Alături de el, Roxana Amina Capezan a reușit performanța de a deveni campioană europeană la categoria de 65 kg, arătând o determinare fără limite și o tehnică impecabilă.

Cu toate acestea, România nu s-a oprit aici, ci a continuat să impresioneze și în celelalte categorii, obținând un loc fruntaș în clasamentul general și alte șase clasări pe locul 5. Ana Andreea Beatrice a fost la un pas de a deveni campioană europeană, dar și-a adjudecat meritat medalia de argint. Cele trei medalii de bronz au fost aduse de Ana Maria Pîrvu, Ana Maria Puiu și Krisztian Biro, care au luptat cu dârzenie și au demonstrat că România are o echipă de excepție.

Ceea ce este remarcabil este că luptătorii români nu s-au mulțumit doar cu medaliile obținute, ci au mai evoluat și în alte șase finale mici europene, ceea ce arată o determinare și o pasiune pentru acest sport. În fața oaspeților internaționali de seamă și a oficialilor prezenți în sală, luptătorii români au dat dovadă de un profesionalism și un spirit de echipă de invidiat.

Atribuirea organizării unui astfel de eveniment sportiv de anvergură este un adevărat privilegiu și o recunoaștere a capacității noastre de a ne organiza și de a oferi un spectacol de calitate. Felicitări tuturor celor care au contribuit la succesul acestui Campionat European Seniori U23, de la sportivi, antrenori, staff, sponsori, parteneri și voluntari!