Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Rezultate remarcabile la Campionatul Național pe reguli de K1 în ring

Sportivii de la CSMedgidia au făcut o treabă excelentă la ultimele competiții la care au participat! Cei care au concurat în campionatul național de K1 în ring și la Cupa României pe reguli de kick light la tatami, au obținut rezultate impresionante și au fost recompensați cu medalii bine meritare.

La Campionatul Național pe reguli de K1 în ring, Crăciun Andrei Daniel a obținut un loc frumos pe podium, clasându-se pe locul trei. La Cupa României, sportivii au fost pur și simplu extraordinari și au cucerit trei medalii de aur, o medalie de argint și două medalii de bronz.

Pavaloaie Gabriela, Mocanu Andrei Antonio și Timofte Andrei Robert s-au clasat pe primul loc, demonstrând o performanță impresionantă la tatami. Ion Larisa Gabriela s-a clasat pe locul doi, iar Bucur Bogdan Constantin și Andrei David Ionuț au cucerit locurile trei.

Felicitări pentru munca depusă și performanțele obținute! Nu există nicio îndoială că aceste medalii sunt un motiv puternic pentru voi să continuați să vă perfecționați, să vă antrenați din ce în ce mai mult și mai bine și să ajungeți la nivelul următor. Țineți minte că aceste realizări dovedesc că aveți abilitățile necesare pentru a reuși și că, cu multă muncă și dedicație, puteți să ajungeți unde vă doriți.

Sunteți o sursă de inspirație și motivație pentru noi toți, iar efortul vostru ne încurajează să continuăm să ne urmăm visurile și să depunem toate eforturile pentru a ne atinge obiectivele. Felicitări din nou, sunteți niște adevărați campioni!