Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Rapid București și Academia Răzvan Raț anunță un parteneriat în beneficiul fotbalului tânărului.

Rapid continuă să se afirme ca un club care investește în viitorul fotbalului din România prin semnarea unui nou parteneriat de colaborare, de această dată cu Academia Răzvan Raț. Parteneriatul semnat între cele două părți aduce avantaje importante ambelor părți, dar, mai ales, oferă oportunități inedite pentru tinerii jucători talentați.

Academia Răzvan Raț, o școală de fotbal ce numără peste 100 de copii și antrenori foarte buni, este o dovadă a angajamentului lui Răzvan Raț față de dezvoltarea tinerilor jucători. Acest parteneriat vine în sprijinul echipei de fotbal Rapid, oferindu-i prioritate la cei mai talentați jucători formați la școala de fotbal a fostului jucător.

„Suntem foarte bucuroși să încheiem un contract de colaborare cu școala de fotbal a lui Răzvan Raț. Prin acest parteneriat vom avea prioritate la cei mai buni jucători ai academiei lui Răzvan, o academie puternică. Iar colaborările nu se vor opri aici.” – spune Vasile Maftei, reprezentant al echipei Rapid București.

La rândul său, Răzvan Raț, fostul jucător al echipei Rapid, exprimă mulțumirea sa pentru acest parteneriat: „Mă bucur că putem colabora cu Rapid, unul dintre cele mai mari cluburi din România. Acest parteneriat poate fi un imbold pentru copiii de la academia noastră, deoarece au șansa de a ajunge mai ușor la un club atât de important. Academia Rapidului s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, a ajuns printre primele din țară, este foarte bine organizată, iar acest lucru este o dovadă că am luat o decizie foarte bună.”

Parteneriatul dintre cele două părți va contribui la dezvoltarea fotbalului tineretului și la formarea viitorilor jucători de fotbal, oferindu-le acestora oportunități de a se dezvolta într-un mediu propice și de a-și îndeplini visele de a juca fotbal la cel mai înalt nivel.

Felicitări Rapid București și Academia Răzvan Raț pentru această colaborare și mult succes în continuare! 🤍💙