Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Performanțe de excepție la Memorialul Isfache pentru Clubul Sportiv Școlar Steaua

Clubul Sportiv Școlar Steaua este mândru să sărbătorească performanțele extraordinare ale celor mai mici luptători în cadrul primei lor competiții, Memorialul Isfache. Acești tineri sportivi au demonstrat un spirit de echipă puternic și abilități impresionante, aducând onoare și mândrie clubului.

Burciu Dominic și Burciu Anaisa – Campioni de neoprit la Memorialul Isfache

Cei doi luptători remarcabili, Burciu Dominic și Burciu Anaisa, au strălucit în competiția Memorialul Isfache, obținând locul 1 în categoriile lor de greutate. Prin pasiunea, dedicarea și determinarea lor, au arătat că nu există limită pentru ceea ce pot realiza în ring. Aceste performanțe de excepție îi plasează pe Dominic și Anaisa în elita sportului de lupte.

Tănase David, Marinel Eric, Secara Denis și Preda Vladimir – Medalii de preț pentru Clubul Sportiv Școlar Steaua

Nu doar Dominic și Anaisa s-au remarcat, ci și alți tineri luptători talentați ai Clubului Sportiv Școlar Steaua. Tănase David, Marinel Eric, Secara Denis și Preda Vladimir au obținut locurile 2 și 3 în categoriile lor de greutate, aducând acasă medalii prețioase. Aceste performanțe impresionante demonstrează calitatea pregătirii și talentul acestor tineri sportivi.

Felicităm sportivii Clubul Sportiv Școlar Steaua pentru performanțele lor remarcabile. Eforturile lor susținute și dedicarea deplină în antrenamente au fost răsplătite cu medalii și realizări de neuitat. De asemenea, felicitări speciale pentru antrenorul Adrian Moșa, care a jucat un rol crucial în pregătirea și îndrumarea acestor tineri campioni.