Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Performanțe de excepție în Paraciclism: Sportivii români paralimpici strălucesc la Cupa Mondială de la Ostend

În weekendul trecut, la Ostend, Belgia, a avut loc cea de-a doua etapă a Cupei Mondiale de Paraciclism pe șosea – Ostend 2023 UCI Para-Cycling Road World Cup. Sportivii români paralimpici s-au înfruntat cu determinare pentru a obține puncte importante în vederea obținerii celui de-al doilea slot pentru #Paris2024.

Octavian Ilina și Theo Matican, reprezentanții României, obțin rezultate remarcabile la probele de contratimp și șosea.

🚴🏻‍♂️ Octavian Ilina, reprezentantul categoriei MH1, a obținut locul 11 la proba de Contratimp Individual și locul 11 la proba de Șosea. Performanțele sale au demonstrat voință și determinare, fiind un pas înainte în îndeplinirea obiectivelor sale.

🚴🏻‍♂️ Theo Matican, sportivul din categoria MT2, s-a clasat pe locul 9 la proba de Contratimp Individual și locul 11 la proba de Șosea. Performanța sa remarcabilă este o dovadă a pregătirii intense și a dorinței de a atinge performanțe înalte în competiție.

Felicitări, Tavi și Teo! Sunteți o sursă de inspirație pentru noi toți, demonstrând că nu există limite când vine vorba de pasiunea pentru sport și dorința de a-ți depăși propriile limite. Succesul vostru este rezultatul muncii asidue, a sacrificiilor și a dedicării totale în antrenamente și competiții.

Succes continuu în drumul spre victorie

Continuați să luptați cu aceeași determinare și să vă străduiți să vă îmbunătățiți performanțele. Suntem alături de voi în această călătorie și vă încurajăm să mergeți mai departe, având în minte obiectivele mari pe care le aveți în față.

Felicitări pentru rezultatele obținute și mult succes în competițiile viitoare! Suntem mândri de voi și suntem convinși că veți continua să ne impresionați cu eforturile voastre extraordinare. Vă susținem și vă încurajăm să mergeți înainte, cu pasiune și determinare, inspirând și motivând pe toți cei din jurul vostru.

Felicitări, Octavian Ilina și Theo Matican! Drumul vostru este un exemplu de curaj și perseverență. Continuați să vă urmați visurile și să faceți din fiecare competiție o oportunitate de a vă demonstra valoarea. Suntem alături de voi în această călătorie și vă dorim mult succes în tot ceea ce urmează!