Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Liga Sportivilor este un program dezvoltat de Asociația Românii Care Se Ajută ( ARCSA).

Misiunea
programului este de a crește numărul practicanților de sport cu obiectiv de perfromanță de la 2,5%  la 5% în România, perioada 2022-2030

Obiective
Promovarea sportivilor 
Oferirea de servicii pentru îmbunătățirea performanțelor sportive


ONG-urile au nevoie de finanțare din partea sponsorilor pentru a-și putea continua activitatea și a aduce îmbunătățiri calității vieții. Aceasta reprezintă o formă de responsabilitate socială, prin care sponsorii își asumă un rol activ în susținerea dezvoltării comunității și îmbunătățirea condițiilor de trai.

Partener Liga Sportivilor

Cu toate ca uneori viata poate fi plina de obstacole si provocari, noi credem ca fiecare dintre noi poate avea un impact pozitiv asupra propriei calitati a vietii si asupra vietii celor din jurul nostru. La Fumezi.com, suntem dedicati sa ajutam fumatorii sa gaseasca o alternativa mai sanatoasa si mai sigura la tigarile traditionale, astfel incat sa poata trai o viata mai buna si mai sanatoasa.

De la deschiderea primului nostru magazin in urma cu mai mult de un deceniu, am continuat sa ne dezvoltam si sa ne imbunatatim serviciile si produsele, in timp ce ne-am pastrat mereu misiunea noastra clara si focusul pe calitate si siguranta. Suntem mandri sa putem oferi cele mai noi, mai bune si mai sigure produse din industria tigarilor electronice, a tutunului de rulat, a narghilelelor si a accesoriilor, astfel incat sa va puteti bucura de o experienta a vapatului de cea mai buna calitate.

Dar pentru noi, Fumezi.com este mult mai mult decat un simplu magazin – suntem o comunitate de oameni pasionati si uniti, care cred ca putem face o diferenta in lume. De aceea, ne dedicam nu numai sa oferim cele mai bune produse si servicii, ci si sa fim mereu la curent cu cele mai noi cercetari si informatii, astfel incat sa putem oferi mereu cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra.

Suntem aici nu doar pentru a vinde produse, ci si pentru a va ajuta sa gasiti solutii si raspunsuri la intrebarile si nevoile dumneavoastra. De aceea, oferim consultanta gratuita in incinta oricarui magazin Fumezi.com, astfel incat sa va putem ajuta sa alegeti produsele care va vor oferi cea mai buna experienta de vapat.

In plus, suntem mereu in cautarea modalitatilor de a va oferi cele mai bune preturi si avantaje. Oferta noastra include o gama diversificata de produse calitativ superioare, disponibile la cele mai accesibile preturi de pe piata, promotii avantajoase si reduceri saptamanale. De asemenea, oferim si program de fidelizare a clientilor loiali, astfel incat sa puteti beneficia de avantaje suplimentare si sa va simtiti intotdeauna apreciati.

Asadar, indiferent ca sunteti un client vechi sau unul nou, va asteptam in oricare dintre magazinele noastre, pentru a va oferi cele mai bune produse si servicii si pentru a va ajuta sa aveti o viata mai buna si mai sanatoasa!