Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Lugojul triumfă la Sarajevo: Judokani de elită obțin aur și argint la competiția internațională!

Este o mare bucurie să auzim despre performanțele remarcabile ale celor doi judokani de la Clubul Sportiv Școlar Lugoj! Ioan Dzitac și Flavius Lungu au dat totul la Internaționalul de la Sarajevo și s-au impus pe primele două trepte ale podiumului. Ei au reprezentat cu mândrie România și Lugojul într-un turneu extrem de dificil, unde au concurat sportivi din întreaga lume.

Ioan Dzitac a demonstrat o forță și o determinare deosebite, învingând sportivi din Serbia, Bosnia-Herțegovina, India și Marea Britanie, pentru a câștiga medalia de aur la categoria 73 kg. Flavius Lungu a avut o evoluție impresionantă și a câștigat patru partide, învingând sportivi din Bosnia-Herțegovina, Australia, Turkmenistan și Polonia, și a obținut medalia de argint la categoria 66 kg.

Aceste performanțe sunt cu adevărat remarcabile și demonstrează talentul și dedicarea celor doi judokani, precum și eforturile depuse de antrenorii și coordonatorii de la CSȘ Lugoj. Suntem mândri de acești sportivi, care sunt un exemplu pentru toți tinerii pasionați de sport și care ne inspiră să visăm mai sus și să depunem efortul necesar pentru a ajunge la nivelul lor.

Felicitări, Ioan Dzitac și Flavius Lungu, pentru aceste performanțe extraordinare și pentru eforturile voastre de a ajunge aici! Sunteți o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate și suntem siguri că veți continua să vă faceți remarcați în competițiile viitoare!

Campioni în Ascensiune

Campionatul Național Individual U18 de tenis din luna mai 2023 a adus o mulțime de momente impresionante, cu jucători tineri și talentați care și-au demonstrat

Citește »