Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Lotul naționalei de handbal feminin pentru barajul cu Portugalia pentru CM 2023 a fost anunțat

RomaniaHandbal #CampionatulMondial2023 #Calificare #LotNational #FlorentinPera

Lotul valoros al echipei naționale de handbal feminin a României, pregătit să ofere un spectacol de excepție în barajul cu Portugalia pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Echipa națională de handbal feminin a României se pregătește pentru barajul cu Portugalia ce contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din acest an, iar selecționerul Florentin Pera a anunțat lotul de jucătoare care va reprezenta țara noastră în cele două partide. Este o ocazie de aur pentru România să își dovedească din nou valoarea și să se alăture celorlalte echipe de top la Campionatul Mondial.

România are o tradiție bogată în handbalul feminin și a fost de multe ori prezentă în fazele finale ale marilor competiții, fiind una dintre echipele cu cele mai bune performanțe din Europa și din lume. Cu un lot valoros și un antrenor cu experiență, România este pregătită să ofere o partidă de vis și să se califice la Campionatul Mondial.

Printre jucătoarele convocate de selecționerul Florentin Pera se numără și nume sonore ale handbalului românesc, precum Cristina Neagu, Crina Pintea, Nicoleta Dincă sau Anca Miticuș. Toate aceste jucătoare de top sunt pregătite să ofere un spectacol de excepție și să aducă calificarea la Campionatul Mondial în țara noastră.

Echipa națională de handbal feminin a României, un exemplu de responsabilitate socială și angajament față de comunitate, oferind o oportunitate de sponsorizare și sprijin pentru proiectele sociale.

Barajul cu Portugalia va fi un test important pentru echipa națională de handbal feminin a României, dar și o oportunitate de a demonstra din nou că este o echipă valoroasă și un adversar de temut pentru orice altă echipă din lume. Dacă se va califica la Campionatul Mondial, România va avea șansa de a lupta pentru titlul de campioană mondială și de a face istorie în handbalul feminin.

Această campanie de calificare reprezintă nu doar o oportunitate pentru echipa națională de handbal feminin a României de a-și demonstra valoarea, ci și o ocazie pentru sponsorii și partenerii săi să ofere sprijinul necesar. Finanțarea este esențială pentru buna funcționare a ONG-urilor, iar sponsorii pot avea un rol important în îmbunătățirea calității vieții și susținerea proiectelor sociale. Echipa națională de handbal feminin a României este un exemplu de responsabilitate socială și de angajament față de comunitate, fiind o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi și pentru toți cei care își doresc să se implice în proiecte care aduc beneficii comunității.

#HandbalFeminin #CampionatulMondial #Calificare #FlorentinPera #CristinaNeagu #CrinaPintea #Sponsorizare #ResponsabilitateSocială #ONG-uri #Parteneriate

România are o tradiție bogată în handbalul feminin și a fost de multe ori prezentă în fazele finale ale marilor competiții, fiind una dintre echipele cu cele mai bune performanțe din Europa și din lume. Cu un lot valoros și un antrenor cu experiență, România este pregătită să ofere o partidă de vis și să se califice la Campionatul Mondial.

Comunicat de presă CIO

Comitetul Internațional Olimpic recomandă interzicerea totală a tuturor sportivilor din Rusia și Belarus care susțin războiul rusesc dar recomandă Federațiilor Internaționale să permită întoarcerea în

Citește »