Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Lotul Național de Junioare se pregătește pentru un cantonament și două meciuri cu selecționata similară a Serbiei

Lotul Național de Junioare se pregătește pentru un cantonament centralizat la Drobeta Turnu Severin și pentru două meciuri de verificare cu selecționata similară a Serbiei. Lotul este pregătit de un staff tehnic format din antrenori și kinetoterapeut, iar componența echipei este alcătuită din 18 jucătoare de la diferite cluburi din România.

Pregătiri pentru cantonamentul centralizat la Drobeta Turnu Severin și meciurile de verificare cu Serbia.

Lotul Național de Junioare (2006-2007) se pregătește intens pentru două meciuri de verificare cu selecționata similară a Serbiei. Lotul este format din 18 sportive talentate și dornice de performanță, pregătite de o echipă de antrenori cu experiență și dedicați.

Aceste tineri sportive demonstrează că pasiunea și munca asiduă sunt ingredientele cheie pentru succesul la nivel înalt. Federația Română de Handbal este mândră să aibă astfel de talente în echipa națională și își exprimă încrederea că acestea vor da totul pe teren pentru a obține rezultatele dorite.

Marius Dănuț, Mihaela Ciobotaru, Eugen Ciulei, Diana Bumb și Steluța Luca sunt cei care îndrumă echipa și care vor pune toate resursele necesare pentru ca junioarele să fie pregătite cât mai bine pentru întâlnirea cu Serbia.

Mălina Avădanei, Maria Balint, Enrika Bodijar, Teodora Damian, Ana Maria Gavrilă, Bianca Iordache, Alexia Niță, Ioana Niță, Alexia Oprea, Ioana Pavăl, Maria Rogoz, Anastasia Sârbu, Maria Soroceanu, Martina Stan, Ana Șerban, Ana Totoescu, Sara Trușcă și Alexandra Voicu sunt sportivele care vor reprezenta România în aceste meciuri importante.

Cantonamentul centralizat la Drobeta Turnu Severin și cele două meciuri de verificare cu selecționata similară a Serbiei sunt etape importante în dezvoltarea și pregătirea lotului național de junioare pentru competițiile viitoare.

Lotul Național de Junioare se pregătește pentru un cantonament și două meciuri cu selecționata similară a Serbiei.

Prin această convocare, Federația Română de Handbal își arată angajamentul în a susține și dezvolta tinerii sportivi, oferindu-le ocazia de a dobândi experiență și de a se perfecționa, astfel încât să poată performa la nivel înalt în viitor.

Hai, România! Suntem alături de voi, tineri campioni!

#FRH #LotNationalDeJunioare #Handbal #Sport #Romania #Talent #Pregatire #MeciDeVerificare #Serbia #CantonamentCentralizat #Antrenori #Experienta #Dedicație

Lotul Național de Junioare se pregătește pentru un cantonament și două meciuri cu selecționata similară a Serbiei