Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Locuri de top pentru sportivii SCM Craiova la competiția hipică

În primele două zile de concurs desfășurat la baza hipică „Black Sea Horses”, sportivii talentați ai SCM Craiova au demonstrat că se numără printre cei mai buni în domeniul hipismului. Efortul și pregătirea lor intensă s-au concretizat în rezultate deosebite, ocupând locuri de top în competiție.

Anda Pribeanu strălucește pe podium

Anda Pribeanu a strălucit pe podium, obținând locul 1 în proba de încurajare și clasându-se pe locul 3 la proba „sportivi debutanți”. Performanțele sale remarcabile atestă dedicarea și pasiunea pentru acest sport.

Bianca Tudor, campioană în categoria „Copii 1”

Bianca Tudor s-a impus în categoria „Copii 1”, demonstrând un nivel de maturitate și abilități remarcabile. Cu o tehnică impecabilă și un spirit competitiv puternic, Bianca a devenit campioană în această categorie.

Timeea Asproiu – o ascensiune remarcabilă

Timeea Asproiu a reușit o ascensiune spectaculoasă în competiție, obținând locul 1 în categoria „Copii 1” și clasându-se pe locul 7 în categoria „Nivel E”. Performanțele sale remarcabile nu s-au oprit aici, deoarece și în cea de-a doua zi a competiției, Timeea a urcat pe podium obținând locul 2 în categoria „Copii 1” și locul 3 în categoria „E”.

Echipa SCM Craiova a demonstrat că munca asiduă și determinarea sunt cheia succesului în hipism. Performanțele de excepție obținute de sportivii lor le-au plasat printre cei mai buni participanți la competiție.

Felicitări echipei SCM Craiova pentru rezultatele remarcabile obținute și pentru determinarea lor de a atinge cele mai înalte standarde în sportul hipic!

Comunicat de presă CIO

Comitetul Internațional Olimpic recomandă interzicerea totală a tuturor sportivilor din Rusia și Belarus care susțin războiul rusesc dar recomandă Federațiilor Internaționale să permită întoarcerea în

Citește »