Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Liga Sportivilor – România învinge la tenisul de masă – Pregătiți-vă pentru un spectacol senzațional Liga Sportivilor

Bucurați-vă de o experiență sportivă incredibilă! Cu doar 6 zile rămase până la evenimentul spectaculos de la Campionatul Național Indivdual Romstal Romania 2023, vă invităm să vă alăturați echipei de tenis de masă și să urmăriți jucătorii de top în acțiune. În acest weekend, la Sala Polivalentă Rapid (Calea Giulești nr. 18), vă puteți bucura de întreceri încinse la simplu feminin/masculin, dublu feminin/masculin/mixt, unde seniorii experimentați își vor arăta abilitățile și unde tinerii talentați vor demonstra că au ce să ofere în viitorul tenisului de masă.

Irina Ciobanu, una dintre cele mai de succes jucătoare ale echipei feminine de tenis de masă a României, va reveni pe teren pentru a-și demonstra puterea și determinarea în căutarea unor noi medalii naționale. La fel și Hunor Szocs, un atlet de top al echipei naționale masculine, care a impresionat la ediția precedentă a Campionatului Național cu argintul la simplu masculin și două medalii de bronz la dublu masculin și dublu mixt.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care nu ar trebui să ratați acest eveniment de top al tenisului de masă din România. Indiferent de locul unde veți urmări meciurile, sunteți invitați să vă bucurați de acțiunea live, prin intermediul paginii de Facebook și canalului de YouTube FRTM. Alăturați-vă fanilor de tenis de masă și savurați aceste momente extraordinare de sport și competiție!