Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Liga Sportivilor – Bucură-te de o competiție de top la BUCHAREST GRAND PRIX RAPID – Liga Sportivilor

Cu ocazia turneului de șah BUCHAREST GRAND PRIX RAPID, suntem bucuroși să anunțăm prezența a doi mari campioni ai Europei: Alexey Sarana și Kirill Shevchenko! Acești doi jucători de excepție își vor demonstra abilitățile extraordinare în fața fanilor de șah din România în zilele de 29 și 30 aprilie la Palatul Parlamentului din București.
Este o oportunitate rară pentru fanii pasionați de șah să vadă în acțiune doi dintre cei mai buni jucători ai momentului. Alexey Sarana, campion european și vicecampion european, își dorește să continue performanțele sale remarcabile, în timp ce Kirill Shevchenko este hotărât să își ia revanșa și să câștige trofeul.
Acești doi luptători ai tablei vor fi prezenți la București pentru a-și arăta talentele în fața unei audiențe pasionate și nerăbdătoare să-i vadă în acțiune. În plus, premiul de 5.000 de euro pentru primul loc îi va motiva și mai mult să lupte pentru victorie. Să fim cu toții martorii unui spectacol impresionant și să fim inspirați de acești mari jucători de șah care sunt adevărate modele de perseverență și pasiune.