Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

„Lăsați copiii să vină pe Giulești!” – campanie de succes a CS și FC Rapid 1923

A fost o zi mare pentru Clubul Sportiv și de Fotbal Rapid 1923! Ieri, în cadrul campaniei „Lăsați copiii să vină pe Giulești!”, stadionul a fost inundat de peste 550 de copii, profesori și însoțitori din Sinaia. #LasațiCopiiiSăVinăPeGiulești #Rapid1923 #CampioniiGiuleștiului #CopiiiSuntViitorul #FotbalPentruCopii #FCRapid #CSRapid #CampioniiRapidului #FotbalulNeUnește

Această acțiune este una dintre cele mai mari demersuri de promovare a sportului în rândul tinerilor și vine ca un suflu proaspăt în ceea ce privește implicarea copiilor în activități sportive.

550 de copii vizitează stadionul Giulești în cadrul campaniei „Lăsați copiii să vină pe Giulești!”.

Prin deschiderea porților stadionului, copiii au avut șansa să exploreze locurile pe care odată le-au văzut doar în televizor, să se simtă ca niște jucători de fotbal adevărați, să ia loc în sala conferințelor de presă și să viziteze exponatele din foaier. Copiii au fost întâmpinați de jucători și antrenori și au avut șansa de a vorbi cu ei, de a face fotografii și de a le cere autografe.

O experiență unică pentru copii la stadionul Giulești alături de CS și FC Rapid 1923.

În cadrul acestei acțiuni, CS și FC Rapid 1923 au arătat încă o dată cât de mult își doresc să încurajeze și să sprijine tinerii să se implice în activități sportive. Prin promovarea sportului în rândul copiilor, clubul își propune să îi inspire să devină mai activi, să își dezvolte abilitățile și să își formeze o mentalitate sănătoasă și perseverentă.

Campania „Lăsați copiii să vină pe Giulești!” își propune să aducă copiii mai aproape de echipa lor preferată.

Această inițiativă vine la scurt timp după ce Clubul Sportiv și de Fotbal Rapid 1923 a lansat programul de inițiere în fotbal „Școala de Fotbal Rapid”, un program dedicat copiilor cu vârste între 4 și 14 ani, care își propune să îi învețe pe cei mici să joace fotbal, să își dezvolte abilitățile și să își formeze o atitudine sănătoasă și respectuoasă față de colegi și adversari.

Campania „Lăsați copiii să vină pe Giulești!” este un exemplu clar de implicare activă a clubului în promovarea sportului în rândul copiilor și tinerilor. Prin această acțiune, CS și FC Rapid 1923 demonstrează încă o dată angajamentul lor de a încuraja tinerii să se implice în activități sportive și de a dezvolta abilități precum perseverența, munca în echipă și spiritul competitiv.

#LăsațiCopiiiSăVinăPeGiulești #PromovareaSportului #ImplicareaTinerilor #ȘcoalaDeFotbalRapid #Rapid1923 #SportPentruTineri #SustinemViitorul #FotbalPentruCopii #EducatieFizica #ScoalaDeSport #HaiRapid

Etichete: CS Rapid București, FC Rapid 1923, stadionul Giulești, fotbal, copii, campanie, experiență unică, CSRapid, FCRapid, viitorul fotbalului.

CS Rapid București, FC Rapid 1923, stadionul Giulești, fotbal, copii, campanie, experiență unică, CSRapid, FCRapid, viitorul fotbalului.