Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Judo – Victorie prin determinare și curaj la Campionatul Balcanic U13

În perioada 16-18 iunie 2023, Sibiu a fost gazda Campionatului Balcanic de Judo U13, unde s-au adunat cei mai talentați sportivi din Albania, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Grecia, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Kosovo și Turcia.

Performanțe strălucitoare

Echipa de judo de la CSS – CSM Târgoviște a reprezentat cu mândrie România la această competiție de nivel internațional, obținând rezultate remarcabile.

Locuri de podium

Talentatul judoka Rizon Darius a urcat pe cel mai înalt treaptă a podiumului, obținând locul I la categoria 30 kg. Performanța sa impresionantă demonstrează dedicarea și pregătirea riguroasă depuse în antrenamente.

Sonia Mare a cucerit inima publicului și a obținut locul III la categoria 44 kg. Determinarea și abilitățile sale de luptă au fost recunoscute și apreciate în această competiție de înalt nivel.

Tânăra judoka Banu Anca s-a remarcat prin performanța sa de a obține locul V la categoria 28 kg, aducând o medalie de bronz pentru echipa României.

Antrenori dedicați

Succesul echipei CSS – CSM Târgoviște nu ar fi fost posibil fără ghidarea și îndrumarea valoroasă a antrenorilor lor dedicati, profesorii Romel Musa și Dragos Gogu. Ei sunt cei care au ajutat sportivii să-și dezvolte abilitățile și să-și atingă potențialul maxim.

Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor implicați în această competiție deosebită! Performanțele voastre remarcabile în judo reprezintă o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate sportivă. Continuați să străluciți și să aduceți mândrie României în viitoarele competiții!