Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Ioan Timaru inspiră și motivează echipa Steaua București înainte de Play-off-ul Campionatului Național de hochei

Ioan Timaru inspiră și motivează Steaua București înaintea playoff-ului Campionatului Național

Ioan Timaru, legendarul jucător de hochei și actualul coordonator al echipei Steaua București de hochei, și-a împărtășit gândurile înaintea viitoarei partide de playoff din Campionatul Național. Meciul va avea loc duminică, 19 martie, iar Timaru este încrezător că, cu ajutorul fanilor lor uimitori, echipa poate performa bine și poate obține o victorie.

Echipa și-a atins deja obiectivul de a ajunge în playoff, iar Timaru consideră următoarele meciuri ca o oportunitate bonus pentru a oferi cea mai bună performanță. Indiferent de cine va fi adversarul lor, Timaru recunoaște că toate echipele la acest nivel de competiție sunt foarte puternice.

Cu toate acestea, Timaru subliniază importanța stării fizice și mentale a echipei, în special după cele două meciuri recente cu Ciuc, unde echipa a întâmpinat probleme medicale care i-au împiedicat să joace la capacitate maximă. El speră ca toată lumea să fie într-o stare bună, atât fizică cât și mentală, pentru meciul de duminică, și că acest lucru va duce la o performanță mai bună pe gheață.

În ciuda provocărilor care stau în fața lor, Timaru este optimist și crede că, cu ajutorul fanilor lor uimitori, echipa Steaua București poate face o figură frumoasă în playoff. El este sigur că echipa va da tot ce are în viitorul meci și îi va face mândri pe fani.

Fanii sunt încurajați să participe la meciul din duminică, 19 martie, la ora 18:30, la patinoarul Otopeni, pentru a-i susține pe echipă. Adversarul Stelei București va fi decis după ultimul meci al semifinalelor Erste Liga de vineri, 17 martie, dintre ACSH Gheorgheni și Corona Brașov. Indiferent de adversarul lor, Timaru și echipa sunt pregătiți să dea totul și să lupte pentru o victorie. Hai Steaua!