Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Handbalisti dornici de victorie se pregătesc pentru competiție

Oportunitatea unei convocări

Ionuț Deli-Iorga, Alex Horneț, Ștefan Moroșanu și Andrei Mureșan au primit o mare onoare, fiind convocați de către Federația Română de Handbal să participe la pregătirea centralizată pentru beach handball seniori masculin. Această convocare reprezintă o oportunitate deosebită pentru acești jucători talentați de a-și etala abilitățile și de a reprezenta cu mândrie România la Campionatul European din Portugalia.

Un tandem puternic

Antrenorul Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga formează un tandem remarcabil în această aventură. Adrian Georgescu va fi responsabil cu pregătirea senioarelor, în calitate de antrenor principal, în timp ce Ionuț Deli-Iorga va aduce expertiza sa ca antrenor secund al reprezentativei masculine. Această colaborare strânsă și complementară va contribui la creșterea performanței echipelor și va asigura o pregătire de înaltă calitate.

Pasiune și dăruire

Pregătirea centralizată va debuta în stațiunea Mamaia, pe 15 mai, și va dura până pe 29 mai. Această perioadă intensă de pregătire va aduce împreună talentul, determinarea și dăruirea jucătorilor și antrenorilor. Fiecare moment petrecut pe terenul de joc va fi o oportunitate de a crește și de a se conecta cu echipa, în vederea obținerii performanțelor dorite la competiție.

Succes pe măsura efortului

Cu inimile pline de încredere și dorința de a face România mândră, Ionuț Deli-Iorga, Alex Horneț, Ștefan Moroșanu și Andrei Mureșan se pregătesc să cucerească terenurile de beach handball. Fiecare antrenament, fiecare strategie și fiecare efort depus în această perioadă de pregătire vor contribui la obținerea succesului meritat.

Susținere necondiționată

Le dorim mult succes acestor jucători și antrenori remarcabili în această călătorie. Fiecare pas făcut în pregătirea centralizată este un pas către victorie. Suntem alături de voi, încurajându-vă să luptați cu pasiune și dăruire pentru a atinge visele voastre. Vă susținem cu inima și suntem mândri de voi!