Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Haltere – Succese Remarcabile la Cupa României

Echipa de haltere de la CS Dinamo, sub îndrumarea antrenorilor Anton Ficzi și Valeriu Calancea, a obținut rezultate impresionante la Cupa României, competiție desfășurată la Bascov. Acești halterofili dedicați și-au adjudecat două trofee, iar trei tineri sportivi s-au calificat cu brio în finala seniorilor, demonstrând talentul și potențialul lor uriaș.

Cristian Luca – campion categoric la 61 kg

Cristian Luca a dovedit determinare și voință de fier la categoria 61 kg, clasându-se pe prima treaptă a podiumului. Performanța sa impresionantă de 245 kg la total reprezintă rezultatul unui antrenament riguros și a unui spirit de învingător neclintit. Prin dedicarea și efortul său, Cristian Luca a demonstrat că limitele sunt făcute pentru a fi depășite.

Dumitru Breahnă – dominanță la categoria 109 kg

Dumitru Breahnă a cucerit prima poziție la categoria 109 kg, demonstrând o forță formidabilă și o tehnică impecabilă. Performanța sa uluitoare de 320 kg la total reprezintă o dovadă a angajamentului său față de sport și a dorinței de a excela în haltere. Dumitru Breahnă este un exemplu viu al perseverenței și al dedicării fără limite.

Prezență strălucitoare în finala seniorilor

Mihai Piri, Luca Romaniuc și Dorian Frâncu sunt trei tineri sportivi cu un viitor promițător în lumea halterelor. Acești atleți de excepție și-au asigurat cu succes calificarea în finala seniorilor. Performanțele lor remarcabile – Mihai Piri cu 245 kg la total, Luca Romaniuc cu 210 kg la total și Dorian Frâncu cu 240 kg la total – reprezintă rezultatul antrenamentelor intense și al ambiției lor de a ajunge în vârful performanței.

Inspirând generațiile viitoare

Echipa de haltere de la CS Dinamo este un exemplu viu al excelenței și al dedicării în sportul românesc. Performanțele lor la Cupa României și calificările în finala seniorilor sunt o sursă de inspirație pentru tinerii halterofili din întreaga țară. Acești sportivi strălucitori demonstrează că prin determinare, efort și pasiune