Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Excelență și determinare la Cupa Orașului Voluntari

Tinerii luptători de la Clubul Sportiv Jissen Do au făcut furori la Cupa Orașului Voluntari, demonstrându-și abilitățile și pasiunea pentru arte marțiale. Cu un spirit de luptători adevărați, acești tineri au urcat pe podium cu mândrie și au cucerit locuri de frunte în diverse categorii.

Abilități de neegalat: Tinerii campioni impresionează în diverse categorii

DUMITRESCU RADU GABRIEL a obținut o performanță remarcabilă, clasându-se pe locul 2 în categoria Freestyle Forms, la vârsta de 11-12 ani. Talentul și dedicarea sa sunt cu adevărat impresionante.

Dedicare și perseverență

TICA CARINA ANDREEA a strălucit în categoria Freestyle Kickboxing, la vârsta de 8-9 ani, întrucât a ocupat locul 1 în competiție. Cu o determinare de neoprit și abilități excepționale, ea a demonstrat că nu există obstacol prea mare pentru visurile sale.

Talent și determinare

FARCUS ALEXANDRU s-a remarcat și el în categoria Freestyle Kickboxing, la vârsta de 8-9 ani, ocupând locul 2. Cu o prestație impresionantă și o tehnică remarcabilă, el a impresionat pe toată lumea cu abilitățile sale de luptător.

Visuri devenite realitate

ENACHESCU ANDREI, MARINGICA NICOLAE ROBERT, POPESCU LEONARD ALEXANDRU și MILIARE NICOLAS STEFAN au demonstrat o determinare de neclintit în categoriile lor de vârstă și greutate. Acești tineri talentați au obținut locurile 3 în competițiile lor respective, arătând că munca asiduă și perseverența sunt cheia succesului.

Rezultate impresionante

FARCUS IOANA, la vârsta de 13-15 ani, s-a remarcat în categoriile Freestyle Kickboxing și Freestyle Sword, obținând locurile 2 și 3. Demonstrează că forța și grandoarea nu cunosc limite de vârstă sau gen.

Nu în ultimul rând, MILIARE NICOLAS STEFAN a cucerit locul 1 în categoria Freestyle Tameshiwari. De altfel, TICA CARINA ANDREEA a obținut locul 1 în categoria Freestyle Sword. Aceste realizări sunt o dovadă a dedicării și pasiunii lor pentru arte marțiale.

Felicitări tuturor! Sunteți adevărați campioni și o sursă de inspirație pentru noi toți. Continuați să luptați pentru visele voastre și să ne încântați cu performanțe uluitoare în viitor!