Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Eric Crînguș: O nouă realizare demnă de admirație

Centura Maro – 1 Kyu: Simbol al evoluției și determinării lui Eric Crînguș

Eric Crînguș a fost recunoscut și apreciat pentru devotamentul și pasiunea sa în Kempo, iar Președintele FR Kempo, Kaicho Amatto Zaharia, i-a înmânat cu mândrie această distincție. Centura Maro – 1 Kyu reprezintă un simbol al evoluției sale atât în plan tehnic, cât și spiritual, marcând o etapă importantă în drumul său în această disciplină.

Succesul meritat al lui Eric Crînguș

Această promovare remarcabilă arată că Eric Crînguș este un sportiv desăvârșit, caracterizat de maturitate și înțelepciune în toate aspectele vieții sale. Centura Maro reflectă nu doar abilitățile sale tehnice, ci și dorința sa puternică de afirmare ca individualitate în lumea Kempo.

O recompensă binemeritată

Pentru a ajunge la acest nivel, Eric Crînguș a parcurs un drum lung și plin de sacrificii în timpul pregătirilor sale. Fiecare antrenament a fost marcat de dorința sa constantă de a învăța și de a-și depăși propriile limite. Promovarea sa în gradul de Centură Maro – 1 Kyu este o recompensă binemeritată pentru toate aceste eforturi.

Această promovare marchează începutul unei noi etape în cariera lui Eric Crînguș în Kempo. Îl încurajăm să continue să se antreneze cu pasiune și determinare, căutând mereu să-și depășească limitele. Suntem convinși că acest succes este doar unul dintre multele pe care le va obține în viitorul său în această disciplină.