Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Emil Dima, Eduard-Michael Grosu și Cristian Raileanu la International Tour of Rhodes 2.2 UCI

Astăzi este o zi specială pentru reprezentanții lotului național de șosea, care sunt pe punctul de a păși pe un teren de competiție internațional de cea mai înaltă calitate. International Tour of Rhodes 2.2 UCI este o competiție plină de provocări, dar acești cicliști sunt pregătiți să facă față oricăror obstacole care le stau în cale.

Echipa este alcătuită din cicliști de elită, cum ar fi Emil Dima, Eduard-Michael Grosu și Cristian Raileanu, dar și din tineri talentați, precum Catalin Buta, Serban Luncan și Stoica Ștefan Lucian. Staff-ul de suport este format din profesioniști experimentați, precum antrenorul federal Valoppi Cristiano, mecanicul Acuna Jassik Luis Angel și maseurul Rusu Doru-Rareș.

Îi urăm mult succes echipei noastre și suntem mândri că avem asemenea talente în sportul nostru. Vom fi alături de ei și îi vom susține pe parcursul acestei competiții, iar la final vom sărbători împreună victoriile și realizările lor remarcabile. Haideti, să ne arătăm susținerea pentru acești campioni și să-i aplaudăm pentru performanțele lor extraordinare!