Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa românească impresionează în Fenix Rally Tunisian Adventure!

Echipa României demonstrează încă o dată că are piloți de talie internațională prin performanțele obținute în competiția de Rally Raid, Fenix Rally, desfășurată în inima deșertului tunisian.

Cu o abordare curajoasă și o pregătire riguroasă, echipa noastră a strălucit pe parcursul celor șapte zile intense de competiție, în ciuda provocărilor pe care le-a întâmpinat.
Ferenc Fodor, campionul național la Rally Raid, a reușit să se claseze pe primul loc în clasamentul clasei Moto1 la finalul primei etape, demonstrând încă o dată calitățile sale deosebite ca sportiv de performanță.Ulterior, Felix Tudor Predescu a preluat conducerea plutonului românesc, confirmându-și astfel abilitățile și experiența în organizarea de competiții de Hard Enduro.
Deși nu a reușit să încheie competiția din cauza unor probleme tehnice, echipa noastră a demonstrat că se poate mândri cu unii dintre cei mai buni piloți de Rally Raid din lume. Jumba (Mităchescu Stefan Cătălin) s-a clasat pe locul 6 în clasamentul clasei Moto1, consolidând astfel poziția României în topul competițiilor internaționale de Rally Raid. Felicitări echipei noastre pentru performanțele remarcabile obținute în cadrul Fenix Rally și pentru curajul și determinarea cu care ne reprezintă în întreaga lume!

Echipa României demonstrează încă o dată că are piloți de talie internațională prin performanțele obținute în competiția de Rally Raid, Fenix Rally, desfășurată în inima deșertului tunisian. Cu o abordare curajoasă și o pregătire riguroasă, echipa noastră a strălucit pe parcursul celor șapte zile intense de competiție, în ciuda provocărilor pe care le-a întâmpinat. Ferenc Fodor, campionul național la Rally Raid, a reușit să se claseze pe primul loc în clasamentul clasei Moto1 la finalul primei etape, demonstrând încă o dată calitățile sale deosebite ca sportiv de performanță. Ulterior, Felix Tudor Predescu a preluat conducerea plutonului românesc, confirmându-și astfel abilitățile și experiența în organizarea de competiții de Hard Enduro. Deși nu a reușit să încheie competiția din cauza unor probleme tehnice, echipa noastră a demonstrat că se poate mândri cu unii dintre cei mai buni piloți de Rally Raid din lume. Jumba (Mităchescu Stefan Cătălin) s-a clasat pe locul 6 în clasamentul clasei Moto1, consolidând astfel poziția României în topul competițiilor internaționale de Rally Raid. Felicitări echipei noastre pentru performanțele remarcabile obținute în cadrul Fenix Rally și pentru curajul și determinarea cu care ne reprezintă în întreaga lume!