Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa Națională de MTB XC: Povestea curajului și performanței pe două roți

Echipa Națională de MTB XC a reprezentat cu mândrie România în cadrul GREENZONE ZALAEGERSZEG MTB XCO CUP din perioada 1-3 iunie 2023, cu ocazia Zilei Mondiale a Bicicletei. Acești bravi cicliști s-au luptat cu determinare și curaj pentru a obține rezultate remarcabile.

Elita masculină

La categoria Elite Masculin, avem câțiva campioni ce s-au remarcat în competiție. Eduard Kubat de la echipa Velocitas a obținut un impresionant loc 4, în timp ce Roberto Burța de la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș a ocupat locul 5. Patrick Pescaru de la NoMad Merida CST a reușit să se claseze pe locul 8. Din păcate, Jozsef Malnasi Attila de la Velocitas a întâmpinat o problemă tehnică și a fost nevoit să abandoneze competiția.

La categoria U19 Masculin, tinerii noștri cicliști au dat totul pe traseu. Horea Precup de la CS Politehnica Cluj-Napoca a obținut un meritat loc 5, iar Dragos Stavar de la ACS SportGuru.ro și Victor Alexandru Aron de la Dinamo BikeXpert Racing Team Superbet s-au clasat pe locurile 7 și, respectiv, 8.

Demonstrând puterea feminină

La categoria U19 Feminin, avem o performanță deosebită: Anastasya Țibuh de la ProCycling Romania a cucerit locul 3, iar Miruna Măda de la CSM Mediaș a obținut un onorabil loc 4.

Staff-ul dedicat: motorul din spatele succesului echipei

Nu putem să nu menționăm și contribuția deosebită a staff-ului echipei. Tudor Oprea, în calitate de team manager, și Luis Acuña, mecanicul echipei, au fost mereu alături de cicliști, oferind suport și îndrumare.

Felicitări, Echipei Naționale de MTB XC, pentru rezultatele de excepție obținute în această competiție! Voi sunteți o sursă de inspirație pentru tinerii cicliști din întreaga țară.