Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa de lupte greco-romane a Rapidului își adjudecă medalii la Cupa României

Echipa de lupte greco-romane a Rapidului a intrat în arenă la Cupa României, la sfârșitul săptămânii trecute, și a lăsat o amprentă puternică, obținând nu mai puțin de 3 medalii. Performanța acestor tineri luptători, sub îndrumarea antrenorului Ionel Tase, este una deosebită și merită toată admirația noastră. Iată cum s-au clasat acești eroi ai luptelor:

🥇 Locul I – Ignătescu Nicolas Gabriel, categoria 82 kg
🥈 Locul II – Ghețău Eduard Alexandru, categoria 60 kg
🥉 Locul III – Tiba Eusebiu, categoria 72 kg

La Rapid, tradiția practicării luptelor greco-romane este înrădăcinată profund încă de la începuturile clubului. Performanțele obținute la Cupa României demonstrează faptul că tradiția lor continuă să inspire și să susțină tinerele generații în călătoria lor spre excelență.

Felicitări echipei de lupte greco-romane a Rapidului! Reușita voastră este rezultatul unei munci susținute, a efortului individual și a dăruirii totale față de sportul pe care-l iubiți. Medaliile voastre strălucitoare sunt recompensa meritată pentru toate orele de antrenament, sacrificiile făcute și spiritul de luptă pe care l-ați demonstrat pe covorul de luptă.

Suntem mândri de fiecare dintre voi, Ignătescu Nicolas Gabriel, Ghețău Eduard Alexandru și Tiba Eusebiu! Sunteți exemple vii ale puterii, dedicării și determinării de a atinge excelența. Continuați să vă inspirați unii pe alții și să vă depășiți limitele, deoarece sunteți campionii propriilor voastre destine.

Felicitări din partea comunității noastre de suporteri. Suntem mândri să fim martorii acestei performanțe notabile. Continuați să luptați cu inima și să ne inspirați pe toți cu determinarea voastră de fier!